A gyorsdaraboló ipari célra is kiváló eszköz

Az otthoni barkácsolás és ipari felhasználás területén is számos szerszámgép létezik, amelyek egyedi funkciójuknak köszönhetően, sok esetben nélkülözhetetlenek. A fém megmunkálás speciális eszközöket igényel, a munkaanyag keménységét és merevségét figyelembe véve. Gyorsan és hatékonyan vághatóak, szabhatóak a gyorsdaraboló segítségével a csövek, alumínium és egyéb fémek vagy éppen nem fémelemek, ráadásul mindezt precízen. Egy ilyen gép által pillanatok alatt különböző fémszerkezeteket lehet méretre vágni és azonnal hegeszteni. A gyorsdaraboló speciális vágókoronggal van ellátva, ami hatékonyan ellenáll a kemény felületeknek, így akár az acélnak is. A masszív szerkezetének köszönhetően, stabilan és biztonságosan telepíthető, használható.

A termékhez mellékelt gyorssatu segítségével hamar és könnyedén rögzíthető a munkaelem. A gyorsdaraboló hatékonyságát a hosszú élettartamra tervezett, erős és megbízható villanymotor garantálja, ami akár 2000 W teljesítményre is képes. Ezzel gond nélkül vághat 170 mm x 70 mm profilvastagságú zártszelvényeket is. A gyorsdaraboló kiemelkedő funkciója a szögvágás vagy gérvágás. A fémelemeket precízen lehet derékszögbe vágni, illetve 45 fokos szögig bezárólag, igény szerint, szerszám nélkül, hiszen könnyedén állítható a kívánt vágási szög. A gyorsdaraboló kompakt felépítése a kényelmes használhatóságot hivatott megoldani.

Összecsukható szerkezete révén, a rögzített fogantyú segítségével könnyedén megfogható és szállítható, a körülbelül 18 kg súlyú szerkezet. A professzionális villanymotor úgy lett tervezve, hogy lassú fordulatszám mellett is maximális nyomatékot biztosít a hatékony és biztonságos vágás érdekében. A gyártók komoly figyelmet szenteltek a gyorsdaraboló szerszámgép biztonságos működésére. Minden példány vágókorongja mozgó védőburokkal van ellátva, így elkerülhetőek az esetleges balesetek. Ha most vásárol gyorsdaraboló szerszámgépet, ajándékba adunk egy tartalék vágókorongot és egy pár kesztyűt is, ami véd a felpattanó szikráktól. A biztonságos használat érdekében, mindig viseljen védőszemüveget!

További információért és szakmai segítség érdekében, látogasson el a szerszamkell.hu weboldalra, ahol kedvére válogathat a gyorsdaraboló gépek széles választékából és minden fontos információt megtudhat az egyes gépekről és azok felhasználásáról! Innen néhány kattintással megvásárolhatja az igényeinek leginkább megfelelőt, amit kollégáink gyorsan és térítésmentesen eljuttatnak a megadott címre. Keressen minket telefonon vagy e-mail-en, ugyanis bármilyen kérdésben állunk rendelkezésére!