A “házi kutyaeledel” – ne etesd házi koszttal a kutyádat

A kizárólagos házi kutyaeledelt, kosztot kutyáknak és macskáknak semmiképp sem javaslott, mert az ember azért mást eszik, mint amire kedvenceinknek valóban szükségük van.
Fűszeresebben eszünk, adalékokkal telítve, ezért jobb közelíteni ahhoz, ahogy a természetben a vadmacskák vagy a farkasok a mai napig táplálkoznak. Ma már vannak olyan kutyatápoktápok – én a pacsizoo.hu webáruházban találtam meg a megfelelőt -, amelyek nagyon hasonló összetételűek a természetes tápláláshoz és megfelelő arányú összetevőket tartalmaznak. Ezekben olyan arányban van benne a hús, a növényi rostv és egyéb vitaminok és ásványi anyagok, mint ahogy most is megtalálhatóak még a természetben. A Pacsizoo-nál például egy praktikus szűrő rendszerrel leválogathatjuk azokat a tápokat, amelyekben hasznosítható állati fehérjék vannak vagy a speciális igényű állatoknak kifejlesztett eledeleket is könnyűszerrel kiválogathatjuk. Árban egyáltalán nem kerülnek többe, mint amit egy átlagember megengedhet magának egy prémium táp esetében és csomagajánlattal kifejezetten kedvező a kínálat. Ezek a kutyatápok olyan arányban tartalmazzák a szükséges mikro-és makroelemeket, hogy a szőrzettel és a bőrrel, a mozgással, az emésztéssel kapcsolatos problémák ne jelentkezzenek, az ízületek szépen kifejlődjenek és a növekedés megfelelő legyen és így nagyon szép, egészséges felnőtt cicánk vagy kutyánk lesz.
Tehát nézzünk körül akár a Pacsizoo-nál is, egyébként ha nem tudunk dönteni, készségesen segítenek. Alapból együnk bizalmatlanok a hiperekben kapható húzómárkák tápértékével kapcsolatban, mert nem azt kapjuk, amit ígérnek és ezt tapasztalatokon alapul. Keressük a legjobb kutya és macskatápokat és eledeleket a pacsizoo.hu kisállateledel webáruházban!