Hol találok jó zoknit és gyerekruhákat a neten? Teszteltünk néhány terméket!

Elsőként itt ez a  női házicipő, ami különösen puha, kevert pamutanyagból készült, a tökéletes kényelem érdekében puhán párnázott fedőtalppal, miközben a kellemes megjelenést a szív alakú, csillogó nyomott minta, és a szürke-rózsaszín csíkos bélés biztosítja – szép és kellemes megoldás még a műanyag talpakon található apró szívecske-minta is. Egy ilyen szép és kényelmes otthoni lábbeli mindenkinek jár; az otthon töltött órákban is lehetünk csinosak és praktikusak egy időben! Még több cipő itt.                 


Ha a harisnyák tekintetében a lábfej nélküli megoldások mellett tennénk le a voksunkat, akkor a két színben kapható termoleggings lesz a legideálisabb választás: a fekete mellett szürke színben is választhatjuk. A 100 denes leggings-ek derékrészén, és a szárvégeken is kényelmes szegélyt találunk, ami mellett a lapos varrások is a kényelmünket szolgálják majd. Ha pedig sportoláshoz keresünk nadrágot, a sportruházat itt található.

A férfiak számára is találunk olyan darabokat, amelyek igazán nélkülözhetetlenek: az öt pár férfi zokni szettben rugalmas, csúszásgátló szegéllyel készült, a lábujjaknál különösen lapos varrással azért, hogy egész nap garantálja a kényelmet. A biopamuttal készült zoknik orrhegyei és sarkai is megerősítettek, így mindennapos használat mellett is sokáig szolgálnak majd. A visszafogott, minden öltözékhez jól illeszkedő zoknik nem hiányozhatnak a férfiak ruhatárából, hiszen akár vakon öltözve is biztos, hogy nem ezen fog múlni a kellemes megjelenés! A bársonyosan puha és meleg, plüssbéléssel készült csúszásgátlós zokni szintúgy alapdarab, ami akár otthon, cipő nélkül viselve is kellemes megoldás, hiszen puha bélésnek köszönhetően még a leghidegebb napokon is igazán kellemes viselet, ráadásul az elcsúszástól sem kell tartani a viselőjének!

Természetesen a gyerekek sem maradhatnak ki a mókából, így számukra is rengeteg termék közül válogathatunk! A két darabos szettben kapható lányka zokni rózsaszín árnyalataival elvarázsolja, csúszásgátló kialakításával pedig szaladgálás közben is biztonságban tartja majd a kislányokat! A bolyhos, meleg zoknik csíkos mintáján alul szív alakúak a csúszásgátló elemek, így biztosan különösen nagy kedvenc lesz – akár gyermekibb lelkű felnőttek számára is, hiszen egészen 39-42-es méretig kapható!

A két darabos termozokni szett kétféle színben érhető el: rózsaszín, illetve kék színek keverednek a szürke árnyalatokkal a lányoknak, illetve a fiúknak szánt szettekben. Mindkét szín esetén biztosak lehetünk benne, hogy különösen kényelmes darabok mellett döntünk, amelyek megerősített orrheggyel és sarkakkal érkeznek, emellett pedig csúszásgátló elemekkel az alsó részen – a rózsaszín szett esetén ezúttal is szív alakúak! – hogy a játék ne csak szórakoztató, hanem biztonságos is legyen, amellett, hogy igazán kényelmesen és csinosan zajlik majd!

A megerősített orrhegy és sarok kiemelése már szinte feleslegesnek tűnik, hiszen a legtöbb darab esetén adottság – ahogy a hét darabos fiú zokniszett esetén is. A biopamuttal készült, rugalmas szegélyű darabok emellett nagyban le is egyszerűsítik az öltözködést, hiszen a talpukon a hét napjainak feliratai találhatók, így egyetlen dolgunk van csupán: sorba rakni őket, majd egy egész hétre hátra dőlni. A lábujjaknál található lapos, puha varrásokkal biztosak lehetünk benne, hogy a kényelemre egyik napon sem lesz majd panasz!

A teljes gyerekruha kínálat természetesen egy sor további ötletet tartalmaz, akár otthonra, akár iskolába, így érdemes még egyet kattintani, és felfedezni a teljes kínálatot, hogy biztosan a legjobb döntést hozhassuk meg!