USA ESTA vízumigénylés gyorsan és szakszerűen

Köztudott, hogy az Amerikai Egyesült Államokba való belépést, az oda történő kiutazást a legtöbb esetben sok adminisztratív folyamat előzi meg. Például, amennyiben hosszútávon szeretnénk letelepedni az álmok országába, akkor mindenekelőtt az USA vízum igénylését kell megoldanunk, hiszen nélküle esélytelen a kiköltözés. Azonban, ha csak rövidebb időszakra tervezzük a látogatást, akár turisztikai, akár üzleti, akár csak átutazási céllal, akkor létezik egy, az USA vízum igénylésénél gyorsabb és egyszerűbb procedúra.

Fontos tudni ugyanis, hogy azon országok esetében, amelyek részt vesznek az úgynevezett VWP-ben, tehát a Vízummentességi Programban, lehetőség adódik arra, hogy egy ideiglenes, egész konkrétan 90 napig érvényes beutazási engedélyt igényeljenek. Lévén pedig, hogy Magyarország is ezen programban résztvevő országok közé tartozik, így szerencsére a legtöbb esetben nekünk nem kell feleslegesen vesződnünk az USA vízum megszerzésével.

Tehát, amennyiben maximum 3 hónapig szeretnénk az Államok területén tartózkodni, akkor az a legjobb megoldás, ha egyszerűen az USA ESTA nevet viselő vízumformátumát igényeljük. Az ESTA az Electronic System for Travel Authorization rövidítését foglalja magába és ahogyan a név is utal rá, ez esetben egy olyan beutazási engedélyről van szó, amit könnyedén, elektronikus formában is igényelhetünk. Mondanunk sem kell, ez egy rendkívül egyszerű folyamat, éppen ezért tökéletes megoldás lehet az olyan magyarországi állampolgároknak, akik rövidebb időszakra szeretnék felkeresni az Egyesült Államokat. Mivel az USA ESTA vízum esetében is elengedhetetlenül fontos a szakaszerű igénylés, ezért érdemes valóban hozzáértő szakemberekre bízni az ügyintézés folyamatát.

Pontosan erre kínálunk hathatós megoldást az ESTA Visa professzionális vízum szervezetnél, hiszen mi kifejezett egyénre szabottan, illetve lépésről-lépésre történő segítségnyújtással könnyítjük meg az igénylési ügyvitelt. Ennek tükrében pedig, nem csupán az USA ESTA vízum dokumentáció helyes elkészítéséhez és előkészítéséhez kínálunk szakavatott támogatást, hanem az általunk biztosított teljes szolgáltatás keretében, többek között az online chat-kommunikációt, illetve a szabályozási változásokról és frissítésekről szóló e-mail-es értesítéseket is garantálni tudjuk. Tehát, amennyiben Ön is biztos kezekben szeretné tudni az USA vízum igénylésének az ügyintézését, akkor forduljon bizalommal hozzánk! Nálunk professzionális vízumügynökök állnak az ügyfelek rendelkezésére, akik szakszerűen és precízen vállalják át az adminisztratív feladatokat.