**Meggyes Brownie: Az Édes Élvezet** A meggyes brownie egy igazi ínycsiklandó desszert, amely ötvözi a csokoládé gazdag ízét a savanykás meggy frissességével. A puha, fudgy brownie alapja sötét csokoládéból készül, amelyet a lágy vaj és a cukor tökéletes

A meggyes brownie az a süti, ami a csokirajongók és a gyümölcsös vonal hívei közt is békét teremt.
A folyamat kezdetén a vajat és 200 g csokoládét egy tálban helyezzük el, majd vízgőz felett óvatosan felolvasztjuk, amíg sima és krémes állagú nem lesz.
A cukrot a tojásokkal egy tálban habosra keverjük, majd fokozatosan hozzáadjuk a felolvasztott csoki és vaj keverékét, mindeközben folyamatosan keverjük a robotgéppel, hogy a hozzávalók tökéletesen egybeolvadjanak.
Ezután finoman átszitáljuk a lisztet, a keményítőt és a kakaóport, hogy egy sima, csomómentes keveréket kapjunk. Ezt követően beleforgatjuk a megmaradt csokoládét, majd az egészet egy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. A massza tetejét gazdagon megszórjuk lédús meggyel, majd 170 fokon, körülbelül 35 perc alatt aranybarnára sütjük.
Mielőtt felvágnánk, várjunk minimum 20-30 percet.